Ook u kunt comfortabel wonen

Ook u kunt comfortabel wonen

U bepaalt hoe u comfortabel wilt wonen! Wat dit voor u betekent hoeft namelijk niet hetzelfde te zijn als voor uw buurman. Comfortabel wonen is dus altijd een keuze. Een keuze waar MIB u bij kan helpen. Door te luisteren naar uw wensen, maar ook mee te denken naar de toekomst toe. Wat nu nog comfortabel is, kan over een jaar alweer anders zijn. Daarom werken wij bij MIB met speciaal getrainde adviseurs, die ervaring hebben met vraagstukken rondom het ouder worden. Ook kunnen zij technische oplossingen aandragen en uw wensen rondom Comfortabel Wonen realiseren.

Als technisch installatiebureau werken wij uitsluitend met producten en oplossingen van gerenommeerde leveranciers. Daarnaast zijn wij geselecteerd partner van Thuiscomfort.

Neem contact op

MIB is partner van Thuiscomfort.

Cta image

Hulp of advies nodig?

Wij helpen u graag. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een goed advies. Liever eerst nog meer informatie? Lees dan verder op de verschillende pagina’s over alle mogelijkheden die wij bieden op gebied van installatiewerk en duurzame energie.