Wilt u langer zelfstandig wonen?

Wilt u langer zelfstandig wonen?

U woont thuis in uw eigen vertrouwde omgeving, waarin u de dingen doet die u gewend bent te doen. Het liefst wilt u dit zo lang mogelijk blijven doen. Maar wat als juist die dingen allemaal niet meer zo gemakkelijk en vanzelfsprekend gaan als u gewend was?

Door slimme toepassingen behoudt u comfort of kunt u dit zelfs vergroten. De mogelijkheden zijn legio. Misschien overweegt u het één, maar blijkt een andere oplossing beter te passen. Afhankelijk van uw situatie en wensen brengt MIB een passend advies voor meer comfort in huis.

MIB verzorgt tevens de volledige installatie en het eventuele onderhoud van de gekozen producten en toepassingen. Onze adviseurs hebben zowel verstand van technische installaties, als van wensen en behoeften die bij het ouder-worden horen. Na een huisbezoek, waarbij een uitgebreide checklist wordt ingevuld, krijgt u advies op maat.

Neem contact op

Cta image

Hulp of advies nodig?

Wij helpen u graag. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een goed advies. Liever eerst nog meer informatie? Lees dan verder op de verschillende pagina’s over alle mogelijkheden die wij bieden op gebied van installatiewerk en duurzame energie.