Veiligheid in en om het huis

Veiligheid in en om het huis

Hoe is het met de veiligheid in en om uw huis gesteld? Misschien vergeet u wel eens iets. Of zijn de op- en afstapjes te hoog geworden. Mogelijk gaat u graag in bad, maar bent u bang uit te glijden. En als het vroeg donker is, vindt u het vervelend dat u niet kunt zien wie er voor de deur staat. Allemaal aspecten die te maken hebben met de veiligheid in en om uw woning.

Om comfortabel te kunnen wonen, wilt u zich ook prettig en veilig voelen in huis. Welke aanpassingen in uw situatie nodig zijn, hangt af van vele factoren.

Domotica

Een veelgebruikte term rondom veiligheid in huis is ‘domotica’. Domus staat voor huis en –tica verwijst naar de geautomatiseerde toepassingen. Door gebruik te maken van domotica kunt langer comfortabel en veilig blijven wonen. De toepassingen zijn legio en de reden om gebruik te maken van domotica heel verschillend. Zo kan het zijn dat u bepaalde functies zelf moeilijk uit kunt voeren (bijvoorbeeld het sluiten van zware gordijnen) of vindt u het gewoon makkelijker als iets automatisch gaat (bij binnenkomst gaan de lampen in één keer aan).

Door de technische oplossingen van MIB, kan mijn vader langer thuis blijven wonen. Wel zo’n veilig idee!

Neem contact op

Cta image

Hulp of advies nodig?

Wij helpen u graag. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een goed advies. Liever eerst nog meer informatie? Lees dan verder op de verschillende pagina’s over alle mogelijkheden die wij bieden op gebied van installatiewerk en duurzame energie.