Duurzame energie

Duurzame energie

Bedrijven en organisaties verbruiken vaak onnodig veel energie. Maar ook huiseigenaren en huurders kunnen veel energie besparen. Door gebruik te maken van duurzame installaties bespaart u veel geld. Maar dat is niet de enige reden om gebruik te maken van duurzame energie. Uiteraard hebben wij als allround installateur ook oog voor het milieu. Samen met u willen wij graag werken aan een toekomst met minder CO2 uitstoot.

Neem contact op

Duurzaam wonen en werken

Duurzaam wonen en werken begint bij een degelijk energieadvies dat past bij uw situatie en wensen. MIB werkt samen met gerenommeerde partners, die specialist zijn op het gebied van duurzame energie. Middels een adviesrapport op maat, wordt eerst uw woning of bedrijfspand in kaart gebracht. Waar kunt u energie besparen?

Zo wordt er een thermoscan gemaakt, waarbij ‘warmtelekkage’ in beeld wordt gebracht. En krijgt u een energielabel van de huidige situatie, maar ook van de geadviseerde situatie na toepassing van diverse duurzame installaties en aanpassingen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Uiteraard verzorgen wij daarna de door u gewenste aanpassingen en helpen u bij het aanvragen van eventuele subsidie- en financieringsmogelijkheden.

Door toepassing van duurzame oplossingen van MIB, hebben wij al veel geld bespaard!

Voor al onze werkzaamheden geldt dat wij uitgaan van duurzame oplossingen. Niet alleen voor de aanleg van technische installaties, maar ook bij het onderhoud ervan. Het gezegde “voorkomen is beter dan genezen”, gaat ook zeker op voor deze installaties. Hiervoor biedt het Service- & Onderhoudscontract van MIB u zekerheid.

Projecten duurzame installaties

Welke duurzame oplossingen in uw situatie nodig zijn, hangt af van vele factoren. Om u een indruk te geven van de verschillende mogelijkheden, laten wij u graag verschillende projecten zien waarbij MIB energieadvies heeft gegeven en / of duurzame installaties heeft aangelegd.

Door welke duurzame installaties gaan uw energiekosten omlaag? Alle mogelijkheden worden bekeken en u krijgt een duidelijk beeld van energiebesparing in uw situatie.

Cta image

Hulp of advies nodig?

Wij helpen u graag. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een goed advies. Liever eerst nog meer informatie? Lees dan verder op de verschillende pagina’s over alle mogelijkheden die wij bieden op gebied van installatiewerk en duurzame energie.