Duurzaam advies

Duurzaam advies

Het duurzaamheidsadvies van MIB bestaat uit verschillende onderdelen. Middels een thermoscan wordt de warmtelekkage van uw woning of bedrijf in kaart gebracht. Daarnaast wordt tijdens het bezoek van de adviseur informatie verzameld die nodig is om een energielabel vast te kunnen stellen. Een energielabel geeft inzicht in de energiezuinigheid van uw bedrijf of woning. Voor woningen is dit label zelfs verplicht ingeval van verkoop.

Daarnaast wordt gekeken naar de technische mogelijkheden om aanpassingen te kunnen doen. Al deze informatie wordt samengevat in een zogenaamd EPA advies. Tot slot wordt berekend hoeveel energie u kunt besparen en wat de terugverdientijd is van eventuele aanpassingen. MIB werkt voor dit adviestraject samen met gespecialiseerde bedrijven en verzorgt – in overleg met u – de eventuele aanpassingen.

Cta image

Hulp of advies nodig?

Wij helpen u graag. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een goed advies. Liever eerst nog meer informatie? Lees dan verder op de verschillende pagina’s over alle mogelijkheden die wij bieden op gebied van installatiewerk en duurzame energie.