Installatietechniek

Installatietechniek

MIB Nederland verzorgt technische installaties voor de particuliere en zakelijke markt. Hierbij richten wij ons op de Woning- & Utiliteitsbouw, de Retail en de Industrie. Maar ook leggen we CV’s en verwarmingsinstallaties aan bij u thuis. Een steeds belangrijker en groeiende markt in Nederland is de markt voor Duurzame installaties. Er zijn vele aanbieders actief op dit gebied, maar de kwaliteit en zekerheid is niet altijd goed. Graag vertellen wij u over de verschillen en mogelijkheden, zodat u zeker weet dat uw installatie betrouwbaar en veilig is.

Neem contact op

Uw installatie in goede handen

MIB Nederland is een allround installatiebureau. Wij werken met goed opgeleide vakmensen. Hierbij letten wij niet alleen op de technische specificaties en opleidingen, maar kijken wij ook naar de geschikte persoon op de juiste plaats. Bij u thuis of op het werk; bij MIB is uw installatie in goede handen.

Wij denken met u mee en vertalen dit in een installatieadvies op maat. Daarna zorgen onze installateurs voor de installatie en laten ze de werkplek weer netjes achter. Wij houden ons aan de planning en geven onvoorziene situaties tijdig aan. Logisch, zult u denken, maar de praktijk wijst vaak anders uit. Maak kennis met onze werkwijze en aanpak en bespreek vrijblijvend uw wensen.

De mensen van MIB verstaan hun vak en komen altijd hun afspraken na. Een fijne en betrouwbare installatiepartner!

Voor al onze werkzaamheden geldt dat wij uitgaan van duurzame oplossingen. Niet alleen voor de aanleg van technische installaties, maar ook bij het onderhoud ervan. Het gezegde “voorkomen is beter dan genezen”, gaat ook zeker op voor deze installaties. Hiervoor biedt het Service- & Onderhoudscontract van MIB u zekerheid.

Projecten installatietechniek

Omdat wij als allround installatiebureau vele verschillende installatieopdrachten uitvoeren, geven wij u graag een indruk van de mogelijkheden. Hieronder ziet u foto’s van verschillende installatieprojecten die wij onlangs hebben verzorgd in zowel de particuliere als zakelijke markt. Wat mogen wij voor u installeren?

Cta image

Hulp of advies nodig?

Wij helpen u graag. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een goed advies. Liever eerst nog meer informatie? Lees dan verder op de verschillende pagina’s over alle mogelijkheden die wij bieden op gebied van installatiewerk en duurzame energie.