CV & verwarming

CV & verwarming

Heeft u ook zo’n hekel aan koude voeten of het plotseling uitvallen van de warme douche? Zeker in ons koude kikkerlandje willen we verzekerd zijn van onze CV en verwarming. Dat begint al bij de aanleg van de verschillende installaties. Waar moet u op letten? Welke producten passen het beste bij uw situatie?

Onze technisch adviseurs komen graag bij u langs om uw situatie te bekijken. Vervolgens berekenen zij welke capaciteit en toepassingen u nodig heeft. Mocht u daarna besluiten dat MIB de volledige installatie mag verzorgen, dan is dit adviestraject zelfs gratis voor u!

Zoals bij alle technische installaties geldt dat ‘voorkomen beter is dan genezen’, gaat dit gezegde zeker op voor uw CV en verwarmingsinstallatie. De meeste mensen wachten totdat ze problemen krijgen en dat is vaak in de winter. Maar dan bent u eigenlijk al te laat. Door de enorme aanvraag voor reparatie of vervanging van CV’s en verwarmingen, kan het zijn dat u tijdelijk in de kou moet zitten. Vandaar dat wij onze klanten altijd adviseren om tijdig onderhoud te laten plegen. Hiermee voorkomt u niet alleen problemen, maar verlengt u ook nog eens de levensduur van uw apparaten. Een Service- & onderhoudscontract van MIB biedt dan zekerheid.

Cta image

Hulp of advies nodig?

Wij helpen u graag. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een goed advies. Liever eerst nog meer informatie? Lees dan verder op de verschillende pagina’s over alle mogelijkheden die wij bieden op gebied van installatiewerk en duurzame energie.