Industrie

Industrie

MIB verzorgt technische installaties voor de industrie. Onze installateurs zijn opgeleid volgens de nieuwste normen en kwaliteitseisen en hebben ervaring in zowel kleine als grote industriële omgevingen.

Met name in de industrie is het belangrijk dat technische installaties goed onderhouden worden. Immers, het stilvallen ervan heeft direct grote gevolgen voor de productiecapaciteit en veiligheid van de medewerkers. Om verzekerd te zijn van een goed functionerende installatie, biedt MIB Service- en onderhoudscontracten aan op maat. Daarin is vastgelegd wie waarvoor verantwoordelijk is en kunnen de controleurs van MIB de (wettelijk verplichte) periodieke inspecties verzorgen. Gaat u voor betrouwbaarheid en veiligheid? Dan bieden de technische installaties van MIB u zekerheid.

Cta image

Hulp of advies nodig?

Wij helpen u graag. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een goed advies. Liever eerst nog meer informatie? Lees dan verder op de verschillende pagina’s over alle mogelijkheden die wij bieden op gebied van installatiewerk en duurzame energie.