Retail

Retail

Sinds jaar en dag is MIB een begrip binnen de retail. Van volledige winkelombouw tot het (her)inrichten van de technische installaties; wij ondersteunen de retail met alle technische aanpassingen die denkbaar zijn. De mogelijkheden zijn legio en op onze Facebookpagina laten wij regelmatig projecten zien waaraan wij meewerken.

Dat de klanttevredenheid hoog is, blijkt uit het gegeven dat wij wekelijks benaderd worden voor nieuwe projecten uit heel het land. Zo werken wij voor alle grote supermarktketens, maar ook de installatie voor kleinere winkels en bedrijven nemen wij graag uit handen. Wij worden geroemd om onze kwaliteiten op het gebied van ontzorgen, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Graag maken wij kennis met u om uw wensen te bespreken.

Cta image

Hulp of advies nodig?

Wij helpen u graag. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een goed advies. Liever eerst nog meer informatie? Lees dan verder op de verschillende pagina’s over alle mogelijkheden die wij bieden op gebied van installatiewerk en duurzame energie.