Woning & utiliteitsbouw

Woning & utiliteitsbouw

MIB is een allround installatiebureau, gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van technische installaties. Speciaal voor de Woning- en utiliteitsbouw werkt MIB met verschillende technisch installateurs. Wij ontzorgen uw nieuwbouwproject of verbouwing volledig op het gebied van technische installaties, waarbij wij ook de montage van diverse onderdelen uit handen nemen. Onze zelfstandig werkende en goed opgeleide installateurs werken samen met andere vakmensen, om uw project binnen het gestelde termijn en budget op te leveren. Maar wij gaan verder!

Door mee te denken en ter plekke te adviseren, voorkomen wij regelmatig dat er dubbele werkzaamheden gedaan worden of projecten vertraging oplopen. Uiteraard starten wij uw project pas op na een goede inventarisatie van uw wensen. Maar mocht het nodig zijn, dan is onze flexibele manier van werken een garantie om uw technische doelstellingen te behalen. Wij geloven dan ook in partnerschap, waarbij wij u graag met advies en vakmanschap terzijde staan.

Cta image

Hulp of advies nodig?

Wij helpen u graag. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een goed advies. Liever eerst nog meer informatie? Lees dan verder op de verschillende pagina’s over alle mogelijkheden die wij bieden op gebied van installatiewerk en duurzame energie.