Over ons

Over ons

MIB Nederland is een allround installatiebureau met klanten in de gehele Benelux en Duitsland. Wij werken altijd met goed opgeleide vakmensen. Hierbij letten wij niet alleen op de technische specificaties en opleidingen, maar kijken wij ook naar de geschikte persoon op de juiste plaats. Bij u thuis of op het werk, voor elke grote of kleine installatieopdracht; bij MIB weet u zeker dat uw installatiewerk in goede handen is. Wij denken met u mee en vertalen dit in een passend installatieadvies. Daarna zorgen onze installateurs voor een nette en goed werkende installatie. Logisch, zult u denken, maar de praktijk wijst helaas vaak anders uit.

Laat u niet verrassen en maak kennis met onze werkwijze en aanpak. Niet alleen voor de aanleg van technische installaties, maar ook verzorgen wij het onderhoud ervan. En voor al onze werkzaamheden geldt dat wij uitgaan van duurzame oplossingen.

Cta image

Hulp of advies nodig?

Wij helpen u graag. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een goed advies. Liever eerst nog meer informatie? Lees dan verder op de verschillende pagina’s over alle mogelijkheden die wij bieden op gebied van installatiewerk en duurzame energie.