Werkwijze

Werkwijze

MIB Nederland is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van elektro- en installatieprojecten. Dit doen wij op basis van onze kernwaarden; betrouwbaarheid, netheid, stiptheid en afspraak = afspraak.

Ons flexibele team van goed opgeleide installateurs is altijd en overal snel inzetbaar. Werkend voor klanten in de gehele Benelux en Duitsland, hanteren wij scherpe en concurrerende tarieven. Dit, gecombineerd met onze ervaring in vele verschillende branches, maakt ons een zeer geschikte installatiepartner voor uw project. Zowel op het werk als thuis!

Wij werken uitsluitend met gekwalificeerde medewerkers, die zich goed bewust zijn van de omgeving waarin zij moeten werken. Zeker als uw organisatie op dat moment volledig in bedrijf is, zullen zij zich altijd aanpassen, zodat u, uw klanten en medewerkers zo min mogelijk last hebben van onze werkzaamheden.

En wij laten onze werkplek netjes achter. Als u onze installateur over de vloer heeft gehad, willen wij graag dat u tevreden bent over uw installatie, zonder daar zelf nog nawerk van te hebben. Als MIB ontzorgen wij onze klanten en denken mee van advies tot realisatie en onderhoud.

Cta image

Hulp of advies nodig?

Wij helpen u graag. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een goed advies. Liever eerst nog meer informatie? Lees dan verder op de verschillende pagina’s over alle mogelijkheden die wij bieden op gebied van installatiewerk en duurzame energie.