Service & onderhoud

Service & onderhoud

MIB levert Service- & onderhoudscontracten op maat. Wilt u storingen voorkomen of de levensduur van uw apparaten verlengen? Door het regelmatig onderhouden van uw installaties verhoogt u de rendement; ook op de langere termijn!

Voorkom storingen

Voor alle (elektrische) installaties geldt dat voorkomen beter is dan genezen. Met een Service- & Onderhoudscontract van MIB voorkomt u storingen aan uw installatie. Of het nu gaat om verwarmingsketels of elektrische installaties … MIB verzorgt de Service & onderhoud voor zowel particulieren als bedrijven.

Bespaar kosten

Uw installatie en apparatuur gaat langer mee als het goed onderhouden wordt. Dit betekent niet alleen een verlenging van de levensduur, maar ook een enorme besparing op het gebied van vervanging en in het gebruik. Als wij uw installatie regelmatig controleren, nemen wij automatisch de juiste afstelling en de volledige reiniging mee. Hierdoor zal uw installatie efficiënter werken en voorkomt u onnodig hoge energielasten.

Cta image

Hulp of advies nodig?

Wij helpen u graag. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een goed advies. Liever eerst nog meer informatie? Lees dan verder op de verschillende pagina’s over alle mogelijkheden die wij bieden op gebied van installatiewerk en duurzame energie.