CV onderhoud & storing

CV onderhoud & storing

Door regelmatige controle en onderhoud van uw CV installatie worden problemen in een vroeg stadium geconstateerd of zelfs voorkomen. Met een Service- & onderhoudscontract van MIB bent u verzekerd van een goede en veilige werking van uw CV. Naast het voorkomen van storingen, voorkomt regelmatig onderhoud ook onnodige slijtage aan uw apparatuur. Hierdoor wordt de levensduur verlengt en het energieverbruik verlaagt, dat een positief effect heeft op het milieu en op uw portemonnee!

Voorkom dat u plotseling onder een koude douche staat of dat uw huis niet verwarmd wordt in de winter. Wij komen graag bij u lang voor vrijblijvend advies. Mocht het onverhoopt toch een keer mis gaan? Dan bent u met een Service- & onderhoudscontract van MIB verzekerd van een snelle oplossing.

Cta image

Hulp of advies nodig?

Wij helpen u graag. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een goed advies. Liever eerst nog meer informatie? Lees dan verder op de verschillende pagina’s over alle mogelijkheden die wij bieden op gebied van installatiewerk en duurzame energie.